DESPRE MINE

Salut!

Eu sunt Marius Godeanu, sunt fotograf profesionist de nunta si DA, am cea mai frumoasa meserie din lume.
Drumul sa ajung la nivelul de azi a fost destul de lung, dar presarat cu foarte multe momente si experiente deosebite, care incet incet m-au format si m-au cizelat sa devin fotograful de azi, omul de azi.
Drumul unui fotograf, si cred ca oricarui mestesugar care creeaza ceva este nesfarsit pentru ca azi sunt un fotograf mai bun decat am fost ieri si mai slab decat o sa fiu maine. In fiecare zi inveti ceva nou, dupa fiecare nunta capeti experienta, fiecare contact cu fiecare om pe care il intalnesti zi de zi pe strada te ajuta si te schimba, te dezvolta in primul rand ca om si toate astea se regasesc si in ceea ce faci, ce creezi indiferent ca esti constient sau nu.

Daca e sa privim un pic inapoi spre primele mele contacte cu fotografia, totul a fost la inceput doar o pasiune. In cazul meu, a inceput cam imediat dupa explozia digitala, undeva prin 2002 – 2003, fara sa mai prind anii de glorie ai filmului, chiar daca in perioada respectiva, profesionistii trageau mult pe film. Cred ca primul aparat foto digital a fost un Sony de 1.3 mpx atat de mic ca parea mai mult un breloc. Apoi o constanta “manie” de a testa diferite aparate foto, pe vremea aceea “sapuniere”. Tin minte ca am ramas destul de placut impresionat de un Canon A95 al unui prieten – care cam ridica destul de mult stacheta in ceea ce privea aparatele foto de “entuziasti”. L-am avut pe mana full-time in cateva concedii pe care le-am petrecut impreuna. Apoi a urmat fireste si primul DSLR, cred ca prin 2006 – Nikon D70s… In tot timpul asta, stateam ore in sir pe net, citind despre tehnica foto, cum functioneaza aia si aia, cum sa setezi, cum sa obtii cutare cadru – cu teoria stateam foarte bine, dar cu practica, nu depasisem nivelul “pozelor” de calatorie cu prietenii. Insa eram ambitios si tot incercam tot felul de chestii noi, ca pana la urma, din intamplare sa ajung sa pozez primul eveniment pentru un amic, care fusese lasat balta de un alt fotograf. Restul … e istorie.

De atunci au trecut destul de multi ani, peste 1 milion de fotografii realizate, sute de oameni pe care i-am cunoscut ca si clienti care mi-au devenit prieteni si numeroase ( si costisitoare ) schimbari in echipament 🙂

In speranta ca fotografiile mele si mai ales modul meu de lucru constituie si pentru tine o identitate in ceea ce priveste IMAGINEA nuntii tale, sau a altui eveniment din familie, te astept cu un email sau telefon sa “povestim”.

Multumesc pentru timpul petrecut pe aici si sper sa ne vedem, prin obiectiv 😉

Marius G